Російські окупанти продовжують обстрілювати територію Миколаївської області, внаслідок чого загинула людина.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

«Зранку, 31 травня, місто розстрілювали касетними боєприпасами з РСЗВ »Торнадо-С« та ствольною далекобійною артилерією »Піон«. Обійшлося без жертв та постраждалих», – йдеться в повідомленні. 

Також зазначається. що вдень та вночі, 31 травня, були обстріли у Широківській громаді Баштанського району. Згорів один гараж та комбайн, потерпілих немає. Обстріли були переважно поза межами населених пунктів.

Рашисти вели обстріл Березнегуватської громади. Одна людина загинула. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

«У першій половині дня, 31 травня, були обстріли в смт Первомайське, с. Білозірка Первомайської громади. Часткова руйнація будівлі ковбасного цеху. Також обстрілів зазнала Шевченківська громада. Зокрема, одне із селищ було обстріляно зі ствольної артилерії великих калібрів. Один снаряд розірвався у дворі багатоповерхівки. Повністю знищено господарчу споруду, пошкоджено гаражі, перебиті мережі електропостачання, у багатьох будинках вибиті шибки. Декілька снарядів розірвалися на городах приватних домогосподарств. Вогонь ворог вів з окупованих територій Херсонської області», – додали в ОВА.

Зранку, 1 червня, з 04:50 були обстріли м. Очаків Очаківської громади. За попередньою інформацією, руйнація та пошкодження житлових будинків. Одна людина поранена. У Первомайському та Вознесенському районі день та ніч пройшли відносно спокійно. 

Читайте також:

Росіяни розмістили на Зміїному ракетні установки: є загроза для Одещини

В росії відкрито заявили, що хочуть включити Херсонщину, Запоріжжя й Донбас до складу рф

Окупанти обстріляли з артилерії громаду на Дніпропетровщині

ІА "Вголос": НОВИНИ