10 жовтня львів'янин поширив відео вибуху у Львові, яке згодом використали російські пропагандистські канали. Також цим відео скористалися російські окупанти, аби скоригувати ракетні удари по місту 11 жовтня

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області. 
Так, чоловік з власної ініціативи поширив відео, на якому добре видно момент ракетного обстрілу критичної інфраструктури у Львові.
 

 
Згодом, пропагандистські медіа використали його для проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України.
 
«Я усвідомив хибність дій, адже не мав наміру нашкодити Україні. Закликаю усіх не повторювати моєї помилки – не викладати відео з наслідками ракетних атак, адже вони можуть використовуватись для коригування точності завдання ударів повторно», – зізнався чоловік. 
 
Правоохоронці активно відпрацьовують кожен випадок поширення таких відео в мережі Інтернет. Вживаються всі необхідні пошуково-процесуальні дії зі встановлення та притягнення фігурантів до відповідальності.
 
Читайте також у «Вголосі»: прокуратура Львівщини відкрила кримінальне провадження за фактом масованих ракетних ударів по області 10 та 11 жовтня. 

ІА "Вголос": НОВИНИ