Депутатка Львівської обласної ради від «За майбутнє» розповіла про власний досвід співпраці з лікарнею ОХМАТДИТ. За її словами, попри значну допомогу меценатів, для нормальної роботи лікарня потребує ефективного менеджменту.

 Зокрема про це вона говорила під час прямого етеру “Народного Толк-Шоу” на телеканалі NTA.

Передусім депутатка зазначила, що з відкриття нової палати, охочих приєднатися до відкриття нових палат для діток стає тільки більше.

“Меценати хочуть вкладати в нашу лікарню, і ми віримо, що це не є даремно”, - вважає Тетяна Бей.

Також вона стверджує, що про проблему з ОХМАТДИТом депутатка говорила з Максимом Козицьким, адже переживала, що робити ремонт в лікарні, допоки не вирішені скандали навколо директорки - неефективно. 

“Він пообіцяв допомогти. Тож я вірю що спільно з ним, з Григорієм Козловським, депутатами, ми доб’ємось звіту керівника і зможемо зробити висновки і вжити заходів”, - зауважила представниця “За майбутнє”.

Зі слів Тетяни Бей за рік її співпраці з лікарнею, будь-яка комунікація з керівницею лікарні - відсутня.

“Немає ніякої підтримки чи конкретної розмови. Я більше спілкуюся з заступниками, для яких ця лікарня - це їхнє життя, і вони дійсно хочуть відновити ОХМАТДИТ. Спільно з опікунською радою - ми всі маємо свою відповідальність. Хтось робить палати, інші коридори чи ремонт в підвалі,  але ми працюємо для спільного блага командою. Однак,  навіть наша велика команда не може зробити роботу ОХМАТДИТу ефективною без якісної роботи керівника”, - переживає Тетяна Бей.

Нагадаємо, як писав "Вголос", львівський ОХМАТДИТ, який є однією з провідних дитячих лікарень України, опинилась у вкрай скрутному становищі. попори допомоги з боку меценатів лікарня має борги по заробітній платі, а її керівництво підозрюють у тендерній змові та неефективному використанні бюджетних коштів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ