З 12 грудня російські окупаційні війська проводять підготовку до примусової евакуації жителів Василівки, що на Запоріжжі.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«З 12 грудня російські окупаційні війська проводять підготовку до примусової евакуації громадян України, які проживають на території міста Василівка та прилеглих населених пунктів Василівського району Запорізької області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у Генштабі, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах двадцяти п’яти населених пунктів. Зокрема, наступ ворожих військ зупинили біля Масютівки Харківської області; Підкуйчанська, Діброва і Білогорівки на Луганщині та Верхньокам’янського, Веселого, Яковлівки, Бахмутського, Бахмута, Водяного, Пісків, Невельського, Мар’їнки, Новомихайлівки і Пречистівки Донецької області.

Водночас ворог завдав 5 ракетних та 16 авіаційних ударів, а також здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню.

Як писав «Вголос», вночі, 21 грудня, російські загарбники обстріляли громади Дніпропетровщини з «Градів» та важкої артилерії. Постраждалих немає.

Читайте також:

«Мій син у Бахмуті і я сивію кожного дня», – мати військового Ксенія Клим

У росії розглядають питання загальної мобілізації та закриття кордонів, - Данілов

 

ІА "Вголос": НОВИНИ