Окупанти заявляють, що тримають під контролем ситуацію у Кремінній, Сєвєродонецьку й Лисичанську, готуються оборонятися у Сватовому й Троїцькому, а тим часом у Луганську родичі «мобілізованих» влаштували бунт.

Про це розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай

«Вони стягують війська у Сватове, Троїцьке – зариваються і готуються оборонятися Тривають важкі бої по багатьох напрямках, зокрема і на Луганщині. Харківський миттєвий сценарій не повториться. За нашу область доведеться тяжко битися. Росіяни готуються до оборони. Щоправда, рашисти мають проблему: в них закінчується »гарматне м‘ясо«, тож зараз збирають чоловіків по тюрмах», - розповів Гайдай.

За словами Гайдая, через кілька днів після вдалих наступальних дій ЗСУ на Харківщині та наближення українських військових до адмінмежі Луганщини представники окупаційної влади почали стверджувати, що «ситуація під контролем», зокрема, у Кремінній, Сєвєродонецьку та Лисичанську.

«Водночас у Луганську родини мобілізованих влаштували мітинг під стінами військової частини через те, що тих, хто днями ледве живим втік з-під Балаклії, хотіли одразу відправити на інші позиції в так званій »ДНР«. Протестувальників підтримали родичі, які приїхали під стіни будівлі», – повідомляє Гайдай.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ