Солістка популярного гурту КАZKA, який цього року посів третє місце у національному відборі на «Євробачення-2019», прокоментувала кореспондентці ТСН свою невдачу.

Після не вдалого виступу у нацвідборі на артистів звалився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала солістці уроки вокалу.

«Так, Джамала пропонувала заняття вокалом і ми роздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трішки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу», — зазначила Олександра Зарицька.

Також вона зауважила, що критика про те, що вона співала мимо нот, не надто коректна. Причина, за її словами, у хвилюванні.

«Я б не сказала, що там було мимо, більше було проблем саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненим і від хвилювання коливався в інтонуванні. Але це все досвід і, гадаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли б ще раз спробувати. Це не 100 %, але ми б хотіли репрезентувати Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально», — заявила співачка.

Як повідомляв «Вголос», КАZKA презентувала англомовну версію мегапопулярного хіта «Плакала».

Також на «Євробачення» хоче поїхати Оля Полякова.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ