Що сьогодні говорять про парадні конвульсії окупанта дивіться вже зараз у прямому етері.

«Подивіться на їх обличчя, подивіться на обличчя тих військових, які там були. Там абсолютно читається: ці люди точно не в захваті від своєї країни, від того, що їм пропонує їхнє керівництво. Те, що не було літака «судного дня», то чесно кажучи, дивно було би демонструвати росіянам на якому літаку буде переховуватись найвище керівництво в той момент, коли росія буде зазнавати ядерних ударів», - дуже точно говорить в етері телеканалу НТА у спецпроекті «Говорить Великий Львів», Любомир Мельничук, Керівник Львівської міської організації ВО «Свобода», Заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді.

Зараз керівництву рфії важко пояснити своєму суспільству причини провалу «бліц-крігу» (швидкої війни, - авт.) і ще важче пояснити чому друга армія, яка мала змести усі країни НАТО, раптом застрягла в селі під Києвом.

«Вони роблять хаотичні і незрозумілі кроки, ми часто пробуємо вгадати: які їхні плани, але я думаю, що в них немає ніякої стратегії і в них немає ніякої тактики. Вони розраховували на те, що вони всією своєю міццю накинуться на Україну і Україна здасться, оце і був їх короткий план. Зараз вони починають на ходу змінювати стратегічні ніби-то завдання, щоби пояснити своєму внутрішньому виборцю», - запевняє депутат.

Любомир Мельничук також переконаний, що росія розвалиться і Україна їй в цьому допоможе.

«Стратегічне наше завдання це розвал оцієї «імперії зла». Це відбудеться з нашою допомогою і через об’єктивні процеси, які відбуваються в самій росії, тому що вона тримається на цих поліцейських засадах і дуже багато різних народів є незадоволеними», - каже свободівець.

Усю розмову та аналітику від професіоналів та експертів слухайте у прямому етері на телеканалі НТА у спецпроєктах «Говорить Великий Львів».

Також читайте новини на сайті ІА «Вголос»: оперативно про найважливіше.

ІА "Вголос": НОВИНИ