Юнак пританцьовував та читав реп з грубою лайкою, притупцьовуючи при цьому на державному стягу. За свідченнями користувачів соціальних мереж, таким чином молодий чоловік захотів «хайпонути».

Через певний проміжок часу тіктокер з ніком "666.scumbag.666" видалив скандальний ролик, однак він вже встиг розійтись мережею. 

Під час відео юнак зачитував свій реп та розмахував на камеру предметом, схожим на пістолет. Що спонукало його стати ногами на національний прапор України, наразі невідомо. Безпосередньо на самому відео, де хлопець читав реп та розмахував пістолем, у значній кількості звучала лайка, однак жодних оціночних суджень чи висловлювань стосовно України там не було. 


У мережі висловлюють припущення, що хлопець мав намір зібрати більше реакції на свій перформанс.

Вирішив не чекати скандалу

Наразі в тік-тоці автора відео цей фрагмент не є доступним, проте обліковий запис містить інший ролик, де автор разом з невідомою дівчиною танцюють, тримаючи український прапор в руках. 

скріншот з відео

Нагадаємо, 3 грудня, у Львівській мерії на прийомі у першого заступника міського голови Андрія Москаленка помер 75-річний директор львівського Будинку вчених Роман Славітич. Подробиці про його смерть читайте у матеріалі  ІА «Вголос». 

Як повідомляв «Вголос» раніше, у Львові блогери влаштували гучну вечірку в день пам’яті жертв Голодомору Подія відбулася у львівському Будинку вчених, який належить обласній федерації Профспілок. Напис «блогерська голодна туса», яку додав у своєму інстаграмі ведучий свята Володимир Остапчук, викликала особливо велику хвилю нерозуміння серед українців. 

Детальніше про ситуацію та позицію учасників скандальної вечірки читайте у розширеному матеріалі редакції "Вголос". 



ІА "Вголос": НОВИНИ