Букмекерські контори оновили котирування на підсумки сезону футбольної прем'єр-ліги України, що триває. Шанси Шахтаря на титул збільшилися.

Шахтар –головний фаворит УПЛ

Шахтар ішов на зимову паузу чемпіонат України у статусі головного фаворита. Тепер же шанси «гірників» оформити чемпіонський титул істотно зросли. Підвищення ймовірності успіху клубу з Донецька пов'язане з його успіхами і втратою очок з боку прямих конкурентів. Букмекерські контори – https://ukrfootball.ua/bookmaker/ – приймають ставки на користь команди Марино Пошича з коефіцієнтом 1,25. 

Нагадаємо, що минулий сезон УПЛ завершився для «гірників» 14-ю в історії перемогою в чемпіонаті України. 

Динамо – другий кандидат на золото

Перед відходом на зимову перерву головним тренером Динамо став Олександр Шовковський, який змінив Мірчу Луческу. З новим наставників кияни вийшли на переможну серію, яка тривала після перерви до шести турів, але в грі проти Вереса команда втратила очки (нічия 1:1), втративши багато шансів на підсумковий титул. На даний момент шанси Динамо на золоті медалі оцінені в 4,50.

За кількістю виграних чемпіонств України Динамо продовжує випереджати Шахтар. У залі слави київського клубу 16 набір золотих медалей - останні виграні в довоєнному сезоні 2020/2021.

Дніпро-1 і Кривбас

Дніпро-1 і Кривбас мали намір скласти конкуренцію Динамо і Шахтарю в боротьбі за чемпіонство УПЛ, але в підсумку обидва колективи істотно втратили в шансах. Кривбас нещодавно крупно поступився Шахтарю, а Дніпро-1 дозволив собі поступився в особистій зустрічі Руху.

Як підсумок, шанси обох клубів на титул знизилися до скромних 6%. Поставити на титул для Дніпра-1 або Кривбасу букмекери пропонують із високими котируваннями 15,00.

Хто на вихід?

Крім чемпіонського титулу результати цього сезону УПЛ визначать клуби, які отримають пониження в класі. У експертів немає сумнівів у тому, що в Першу лігу вилетить Минай - котирування 1,02. Також як претендентів на виліт розглядаються Верес (1,50), Оболонь (2,20) і Металіст 1925 (2,50).

ІА "Вголос": НОВИНИ