Патрульні припинили гучну вечірку з незаконним продажем алкоголю на території колишніх виробничих приміщень заводу РЕМА на вулиці Заводській.

Про це Патрульна поліція Львівської області повідомила на своїй офіційній сторінці в Facebook

"Сьогодні, близько 2-ї години ночі патрульні отримали виклик на вулицю Заводську, де зі слів заявників відбувається порушення тиші на одному із заводів", - йдеться у повідомленні.
Патрульні 3 батальйону виявили на місці події вечірку з великою кількістю людей. Правоохоронці встановили організатори  вечірки, яким виявився 35-річний львів'янин. Понад те, на місці виявили несанкціонований продаж алкоголю, адже організаторки вечірки не мали відповідної ліцензії. 

 

Місце розташування заводу РЕМА

 



Як повідомляють у поліції, вечірку було зупинено, а на організаторів оформили адміністративний протокол за порушення карантинних обмежень та гучний шум у неналежну годину. Крім того, поліціянти вилучили 116 пляшок алкоголю. Дільничний оформив матеріали за ведення господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону.

Довідка
 
Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури — промислове підприємство Львова, що було відкрите 1944 року та спеціалізувалося на медичному обладнанні. З 2015 року територію заводу ревіталізують у креативне середовище ReZavod, на більшій частині якого працюють майстерні, галереї актуального та вуличного мистецтва, офіси, фотостудія, майданчик для вечірок та сортувальна станція.

Локація стала популярним місцем для проведення вечірок, дискотек та інших заходів серед львівської молоді. промислове виробництво на території заводу наразі не ведеться. 

Нагадаємо, як писав "Вголос", попри часткову стабілізацію показників, у Львові й надалі фіксують досить високий рівень захворюваності на ковід в місті. З огляду на це, сьогодні, 22 листопада, міська комісія ТЕБ і НС ухвалила, що місто продовжує жити в режимі «червоної» карантинної зони.

 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ