У Національній поліції Київської області заявляють, що пошуки зниклого хлопця тривають і досі.

Як писав «Вголос», за фактом зникнення Тараса Познякова відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство з позначкою «зникнення людини».

Волонтерка Емма Шиманович на своїй сторінці у «Facebook» закликала поширювати фото зниклого хлопця в соціальних мережах, адже й волонтери, і батьки Тараса вірять, що хлопець живий.

«Будь ласка, не думайте, що якщо немає в мережі новин, то пошуки зниклого Тараса припинилися і більше не потрібна Ваша допомога. Як і раніше, важлива будь-яка інформація про хлопця. Час іде, але пошуки тривають теж. Майже щодня я і друзі Тараса зідзвонюємося з батьком, на жаль, у нас поки що немає хороших новин. Батькам дуже важко зараз жити в невідомості. Їм дуже потрібна підтримка, навіть від незнайомих раніше людей. Слідчі органи ведуть розслідування в суворій секретності», – написала волонтерка.

Мати Тараса Познякова Ольга у «Facebook» поширила звернення до всіх небайдужих з подякою за сприяння у пошуках сина.

«У ці Величні Дні Воскресіння Христового ми з татом щиро вдячні всім, хто молиться разом з нами, пропонує допомогу, прикладає всі можливі засоби для знайдення нашого синочка, висловлює слова підтримки та має непохитну надію на повернення нашого Тараса неушкодженим до рідної домівки! Нехай Господь Бог оберігає вас та ваші родини», – написала Ольга Король.

Нагадаємо, Тарас Позняков зранку 4 квітня виїхав зі Львова в Київ, узявши з собою двох попутників із сервісу «Blablacar», після чого зник.  Відомо, що до Києва хлопець так і не добрався, востаннє його телефон був у мережі в с. Бобриця Києво-Святошинського району.

Також батьки пообіцяли виплатити нагороду за інформацію, що допоможе знайти їхнього сина.

12 квітня правоохоронці знайшли автомобіль «Ауді А-6» Тараса Познякова в одному з гаражів Києво-Святошинського району.

ІА "Вголос": НОВИНИ