Журналіст та телеведучий Остап Дроздов впевнений, що нагородження воїна АТО під позивним “Да Вінчі” не більше ніж цинічний вчинок з боку влади. 

Про цей та інші вчинки влади стосовно волонтерів та воїнів АТО, він розповів в прямому етері “Говорить Великий Львів” на телеканалі NTA.

Передусім телеведучий висловив свою експертну думку стосовно заяви президента України Володимира Зеленського про можливий державний переворот. Так, Остпа Дроздов вважає, що заявою про переворот влада лише хотіла унеможливити “внутрішній фронт”.

“Тепер кожен мітинг можна вже сміливо назвати або проплаченим Ахметовим або Путіним, який хоче ним скористатися. Вони цементують під себе всю внутрішню політику, а будь-які спроби проти них, вже на старті приречені бути “проплаченими”. Народ тепер подумає чи брати участь в будь-яких аргументованих акціях протесту, щоб не здобути звинувачення, що вони грають на руку олігарха, який зараз воює з президентом. Єдиний вихід для України - це, щоб у цій війні олігархів з політиками, вони один одного перегризли, а народ нарешті отримав незалежність від них обох”, - вважає телеведучий.

Журналіста Дроздова також обурило нагородження видатного воїна добровольчої армії під позивним “Да Вінчі”, адже, на його думку, це лише підвищує рівень цинізму влади.

“Ще роки два тому вони могли пересадити всіх, в нас більше сотні кримінальних проваджень по учасниках війни, у нас в справі по Шеремета, вбивцею оголосили волонтера, військового медика, учасника війни, а тут раптом, щоб всіх заспокоїти, вони демонстративно дають, цілком заслужену, нагороду. Це все робиться цинічно, лише з метою унеможливлення критики влади. Це все “попахує” Путінізмом чистої води”, - переконаний Остап Дроздов.

ІА "Вголос": НОВИНИ