Сили ППО знищили всі ворожі цілі у районі Києва під час нічної ракетної атаки 8 травня.

Про це  повідомив начальник Київської міської військової адміністрації (МВА) Сергій Попко.

«Ворог завдав по столиці ракетного удару - застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Повітряна тривога в столиці тривала понад три години. Ракети заходили на Київ з різних напрямків», - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що силами та засобами протиповітряної оборони всі повітряні цілі в районі столиці були знищені, точну кількість та тип ракет повідомлять у своїх звітах Повітряні Сили. За попередніми даними, у столиці обійшлося без потерпілих та руйнувань.

Нагадаємо, у ніч на середу Росія нанесла по Україні ракетний удар. У всіх областях країни була оголошена повітряна тривога. Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:59. Зазначалося, що деякі ракети змінювали курс. Вони рухалися на Стрийщину. Також фіксували повітряні цілі у напрямку Червоноградського району. Працювала ППО.

За інформацією Мінененрго, у ніч на 8 травня атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано- Франківській та Вінницькій.

ІА "Вголос": НОВИНИ