Служба безпеки України знайшла тіло львів'янина Тараса Познякова, якого вбили дорогою до Києва.

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на своє джерела.

Відомо, що тіло водія BlaBlaCar, якого вбили у 2016-му році його пасажири,  знайшли поблизу траси «Житомир - Київ».  Так, минулого тижня стали відомі результати експертизи. 

Дану інформацію частково підтвердили в СБУ. 

«Наразі співробітники СБУ відшукали труп Тараса Познякова. До пошукових робіт була залучена спецтехніка Міноборони. Спецслужбою отримано та перевіряються дані, що свідчать про можливий замовний характер вчинення вбивства», - повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

Доповнюється

Як раніше писав Вголос, Верховний суд підтвердив вирок Дмитру Голубу, який у 2016-му році вбив водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова. Чоловіка засудили до довічного ув'язнення. 

Відомо, у травні 2019-го року судді першої та апеляційної інстанцій засудили до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна Дмитра Голуба.

Таким чином, дане покарання залишив у силі Верховний суд.

Що відомо про вбивство Тараса Познякова

4 квітня 2016-го року львів'янин Тарас Позняков зник дорогою до Києва. У його автомобілі також перебували двоє попутників. У ЗМІ розповіли, що він знайшов цих людей на сервісі BlaBlaCar.

Вже в серпні 2016-го року поліція Хмельниччини затримала колишнього бійця «Правого сектора» Дмитра Голуба, якого підозрювали у вбивстві львів'янина.

Також правоохоронці оголосили у розшук росіянина Луана Кінгісеппа, який також підозрювався у вбивстві Познякова. У березні 2019 року він загинув під час вибуху у київській квартирі, після трьох років міжнародного розшуку.

ІА "Вголос": НОВИНИ