Українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька заявила, що їде на музичний фестиваль Sziget, який відбудеться у столиці Угорщини Будапешті з 10 по 15 серпня.

Про це артистка написала на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що гурт буде спікерами на головній сцені фестивалю у спеціальному сегменті “We Stand with Ukraine” перед виступом хедлайнера.

Разом із нами на головній сцені також з'являться українські біженці, люди, які змушені тимчасово рятуватися від цієї кривавої війни за кордоном. Ми покажемо реальні кадри того, що відбувається в нашій країні на головній сцені найбільшого європейського фестивалю. Світ у жодному разі не повинен втомитися від війни в Україні чи забути про неї. Щодня мирні люди та діти в Україні гинуть від рук та зброї російських нелюдів. Щодня Україна доводить право на своє існування. Ми не припинимо говорити європейцям усю правду про цю війну, тому що підтримка Заходу є критично важливою для нашої перемоги", – підкреслила співачка.

Також вона додала, що Україна зараз тримає лінію розмежування між пеклом та демократичними цінностями, диктаторством та демократією.

«Давайте вивчати інформацію та не бути бездумним стадом», – відповіла на хейт зірка в Instagram-stories і закликала відчепитися від артистів, які їдуть на цей фестиваль.

Нагадаємо, українська співачка Аліна Паш, яка раніше оскандалилася поїздкою в анексований Крим, знову вляпалася в інцидент.

ІА "Вголос": НОВИНИ