Скандальна блогерська вечірка у Будинку вчених, яка відбулась в День пам'яті жертв голодоморів 27 листопада, не обійшла стороною львівського виконавця Андрія Заліска.

Так, деякі користувачі сплутали його з чернівецьким блогером Олександром та залишили низку гнівних коментарів у ютубі та інших соціальних мережах співака.

Про це повідомив сам виконавець.

«Люди не розібралися, хто є хто і почали на мене нападати. Одна жіночка побажала мені: «Щоб постійно до мене у снах приходили душі померлих від голоду», інша – «щоб я все життя голодував». Самі розумієте, нічого для мене приємного! Прикро, що доводиться відповідати за чужий необдуманий крок», - розповів Андрій Заліско.

Також співак зазначив, що було б правильніше, як би блогер Олександр переніс святкування свого дня народження на інший день. Про це б могло і попередити керівництво Будинку вчених.

Андрій Заліско народився 4 жовтня. Він є заслуженим артистом України. За час своєї співочої кар'єри він випустив близько 10 альбомів, деякі з них були перевидані за кордоном. У фейсбуці у співака 200 тис. підписників, 180 000 поширень та більш ніж 10 млн переглядів відео.

Нагадаємо, у День пам’яті жертв Голодоморів  у львівському Будинку вчених, що  у самому центрі міста, блогери та “зірки” інстаграму гучно відривалися на вечірці в сексі-стилі із натяками на БДСМ. Організатором свята став блогер із Чернівців Олександр Заліско, який таким чином відсвяткував свій 29-ий день народження.

ІА "Вголос": НОВИНИ