Його фотографію з лікарні використали в пропаганді антивакцинації. Сам блогер активно висловлюється за те, щоб люди були свідомими й робили щеплення.

У мережі шириться фотофейк про Заліска, якого після новини про смерть директора Будинку вчених, госпіталізували.

Варто зазначити те, що Олександр активно пропагує вакцинацію серед своїх підписників. Він публікував сторіс, де закликає людей бути свідомими та робити щеплення.

Нагадаємо, блогера Олександр Заліска госпіталізували після новини про смерть директора Будинку вчених Романа Славітича.

Раніше, він опублікував емоційне відео, де розповідає, що «Роман Славітич не витримав тиску, який був на нього останні дні. І зараз я прошу усіх, хто дивиться це відео: зверніть увагу на людей, подумайте про людей які, стосуються цієї події. Прямо чи опосередковано. Чи гості, які були в мене на вечірці, чи це люди, які читають новини.  Я сприймаю це особисто як персональний урок і я вже несу відповідальність, персональну. І я ще раз прошу вибачення за свої необдумані вчинки».

Згодом, стало відомо, скільки заробляв блогер, який напередодні влаштував гучну вечірку в Будинку вчених у Львові.

Звичайне розмовне сторіс у блогера коштує 20 тисяч гривень. Огляд певного товару – 30 тисяч. Найдорожчою рекламою у Заліска є великий пакет публікацій (пост, фото й огляд), який має ціну у 90 тисяч гривень. Водночас сам блогер називає її «найдієвішою рекламою».

Як повідомляв «Вголос» раніше, у День пам’яті жертв Голодоморів  у львівському Будинку вчених, що  у самому центрі міста, блогери та “зірки” інстаграму гучно відривалися на вечірці в сексі-стилі із натяками на БДСМ. Організатором свята став блогер із Чернівців Олександр Заліско, який таким чином відсвяткував свій 29-ий день народження.

ІА "Вголос": НОВИНИ