На засіданні суду присяжних у справі про вбивство Шеремета прокурор попросив суд допитати 263 осіб.

Наразі у Шевченківському районному суді Києва триває засідання суду присяжних у справі, де обвинуваченими є музикант, ветеран АТО Андрій Антоненко, дитячий хірург Юлія Кузьменко та військова медсестра Яна Дугарь, передає УНІАН.

За словами прокурора, було досліджено відео з понад 300 камер відеоспостереження, проведено понад 50 обшуків, а також десятки експертиз.

Прокурор також наголосив, що Кузьменко та Антоненко були знайомі до вбивства Шеремета, а в день скоєння вбивства вони нібито 10 разів одночасно перебували у межах однієї телефонної станції.

Прокурор просить суд дослідити докази у такому порядку: дослідження письмових доказів та речових доказів обвинувачення, дослідження письмових доказів сторони захисту, допит свідків обвинувачення, допит експертів та спеціалістів, допит свідків сторони захисту, допит обвинувачених та допит потерпілих.

За словами судді, у списку свідків обвинувачення - 263 особи.

Раніше Вголос повідомляв:

  • У вівторок, 6 жовтня, апеляційний суд Києва розглянув апеляцію Андрія Антоненка. Його підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.
  • 6 жовтня, біля будівлі Апеляційного суду в Києві спалахнула сутичка між прихильниками Андрія Антоненка та правоохоронцями.
  • Адвокат Тарас Безпалий, який захищає інтереси підозрюваної у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко, заявив, що його підзахисній вручили обвинувальний акт.
  • Підозрюваному в убивстві журналіста Павла Шеремета музиканту та ветерану АТО Андрію Антоненку невдовзі вручать обвинувальний акт.
  • У МВС вважають, що одним з мотивів вбивства журналіста Павла Шеремета міг бути його контакт з Росії.
  • Поліція завершила досудове розслідування щодо підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ