Суд у Броварах обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави відомому авторитету Віктору Журавлю.

Про це повідомляє видання Трибуна Бровари.

Нетверезий Віктор Журавель увечері 8 травня плював на поліцейського, погрожував йому убивством та побив. Відео з нагрудної камери поліцейського згодом оприлюднили в соцмережах.

Поліція тоді затримала Віктора Журавля, однак його ім’я та прізвище не назвала, уточнивши тільки, що зловмисник – раніше судимий місцевий мешканець.

Однак у соцмережах його вже впізнали як місцевого кримінального авторитета на прізвисько «Віха».

В суді виявилось, що 50-річний Журавель є командиром підрозділу розвідників, має звання молодшого сержанта і воює з 2022 р. У тому числі й на гарячих напрямках.

Взяти на поруки командира клопотали його підлеглі з підрозділу та колеги з іншої військової частини, які характеризували Віктора Журавля лише з позитивної сторони та зазначили, що не зможуть без нього повноцінно виконувати бойові завдання.

Віктор Журавель каявся в хуліганстві і просив не обмежувати його свободу та залишити його з побратимами. В суд він прийшов одягнутий у військову форму.

Суд взяв під варту чоловіка. Він там перебуватиме до 8 липня, але з можливістю внесення застави в розмірі 242 тис.грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ