Акція проходитиме з 12:00 у Дзеркальній залі Львівського Національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, інформує прес-служба НОК України у Львівській області.

Цей почесний титул заслужила львів’янка Вероніка Марченко. На чемпіонаті Європи зі стрільби з лука, який проходив у Болгарії, вона перемогла в індивідуальному заліку та допомогла збірній України здобути «бронзу» у командній першості.

Марченко визнано найкращою спортсменкою місяця за підсумками спільного голосування членів виконавчого комітету відділення Національного Олімпійського Комітету у Львівській області та членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

«На європейській першості у Болгарії Вероніка підтвердила своє високе реноме лідери збірної лучниць України. У фіналі індивідуального турніру вона з рахунком 6:0 здолала російську спортсменку. Також саме внесок Марченко у здобуття бронзових нагород нашої жіночої збірної у командному турнірі вважаю дуже вагомим. Наші дівчата теж «всуху» 6:0 перемогли росіянок. Впевнений, що і на змаганнях на відкритому просторі наша видатна лучниця ще не раз перемагатиме на змаганнях найвищого світового рівня. Дякую народному артистові України, генеральному директору-художньому керівнику Львівської Опери Василю Вовкуну за сприяння у підготовці урочистої церемонії нагородження найкращого спортсмена місяця у справжньому храмі мистецтва, яким є наш театр опери та балету», - сказав голова відділення НОК у Львівській області Юрій Турянський.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ