[media=150556,150557,150558,150559,150560,150561] 

Про це повідомив член громадської ради при Луцькому міському голові Володимир Пшибельський.

«Старе місто у Луцьку сьогодні – це проекція нереалізованих можливостей і приклад того, як не треба розвивати туристичну галузь. Але не лише цим може похвалитися історична частина міста. Проходячи нещодавно цим районом Луцька поблизу Луцького замку, я помітив у хащах паркан, розташований біля будинку Пузини. І як виявилося, він там виник недаремно. Бо за парканом приховувалися будівельні роботи, які там, схоже, тривають у режимі особливої секретності вже довгий час», – зазначив Володимир Пшибельський на своїй сторінці у Фейсбук.

«На даний час будівельники залили фундамент. На фото можна побачити, що він прикритий плівкою. Також там лежить цегла. Цікаво, що роботи ведуться поступово, хоча площа будівництва чимала. Напевно, це робиться для того, щоб ніхто чужий не помітив бува цю втаємничену активність, яка провадиться поруч з Луцьким замком на території Старого міста. Функцію відлякування цікавих людей виконують і собаки, яких тримають на місці будівництва», – додав член громадської ради.

Володимир Пшибельський висловив своє здивування, чому з приводу будівництва відсутня реакція директора заповідника Павла Рудецького та відповідних установ Луцької міськради. Тому він пообіцяв звернутися до депутатів міської ради для того, щоб з'ясувати, що ж насправді відбувається поруч з замком і хто погоджував це будівництво.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ