Про це інформує прес-служба КМДА.

«Насправді, це чергова маніпуляція горе-бізнесменів. Цим рішенням суду зобов’язано Київську міську раду припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом скасування рішення від 22.09.2016 № 19/1023 «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі в м. Києві». Раніше Київраду це зобов’язало зробити і Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України. Але станом на цей час рішення Київради про обмеження реалізації алкоголю з 23:00 до 10:00 чинне», – зауважив Володимир Бондаренко.

Бондаренко наголосив: «Рішення суду ухвалюються Іменем України. Рішення суду, які набрали законної сили – обов’язкові для виконання. Київрада сьогодні подала апеляційну скаргу. Ми будемо боротися до кінця! Набере законної сили рішення – будемо виконувати. Але у скасування обмеження реалізації алкоголю з 23:00 до 10:00 не вірю! Переконаний, таке рішення точно не на користь місту!».

Як уже писав Вголос, учора Київський Господарський суд зобов’язав Київську міськраду припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом скасування рішення від 22.09.2016 № 19/1023 «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі в м. Києві» з 23:00 до 10:00 години.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ