Учора, 18 жовтня, у Львові здійснив екстрену посадку літак Czech Airlines, що виконував рейс з Праги до Києва. Одному із пасажирів цього рейсу стало зле, екіпаж запідозрив серцевий напад.

За даними Zaxid.net про ситуацію в літаку у Facebook розповів інший пасажир рейсу Андрій Анісімов.

«Хочу подякувати екіпажу ОК918 Czech Airlines (Прага – Київ) за злагоджену та професійну роботу під час вимушеної посадки літака у Львові через серцевий напад в одного з пасажирів», – написав він.

За його словами, на борту літака був дефібрилятор і пасажири хотіли ним скористатись, аби допомогти чоловікові. Проте серед пасажирів виявилась лікарка-нейрохірург, яка сказала, що найкраще буде здійснити екстрену посадку у Львові та доправити чоловіка в лікарню.

Як розповіли у Львівському обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф, пасажира літака – 67-річного мешканця Вінниці – швидкою госпіталізували у лікарню швидкої допомоги у Львові зі скаргами на болі в області серця та запаморочення. У медичному закладі сказали, що проблем із серцем у чоловіка не виявили.

«У нього був низький пульс, на момент надходження в лікарню впав до 50 ударів на хвилину проти 60-70 у людини зазвичай. Але загрози це не становить. Також зробили йому тест на коронавірус – хвороби не виявили. Сьогодні (19 жовтня) його вже виписали і він поїхав додому», – розповіли в лікарні.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт «Львів» ввів додаткові правила внутрішніх авіаперевезень у зв’язку з посиленням карантину.

ІА "Вголос": НОВИНИ