Ввечері 18 серпня у Львові, на вулиці Науковій, п’яний водій в‘їхав у металеву огорожу, що розділяє протилежні смуги руху. Нетверезий чоловік після ДТП заперечував, що керував автомобілем.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

За даними  поліції, ДТП сталося 18 серпня, близько 23-ї год. вечора на вулиці Науковій.

Патрульні на місці події виявили автомобіль Skoda Fabia, який в‘їхав у металеву огорожу, що розділяє протилежні смуги руху. Біля транспортного засобу стояв чоловік. Патрульним він сказав, що автомобіль не його і він просто спостерігає.

Однак, під час перевірки документів 29-річного львів‘янина, охоронці порядку встановили, що автівка належить йому. Також спілкуючись із громадянином, патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік згодом зізнався, що він був за кермом транспортного засобу та не впорався з керуванням. Також порушник запевняв, що вживав алкоголь вже після наїзду на огорожу.

Патрульні склали на водія два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю, алкоголю, до проведення уповноваженою особою медичного огляду) КУпАП.

За це передбачена відповідальність у вигляді штрафу — 34 000 гривень або адміністративний арешт на п’ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ