У Маріуполі під час розбору завалів багатоповерхівки в підвалі виявили близько 200 тіл загиблих. Йдеться про будинок в районі приміської АЗС-2 по проспекту Миру.

Про це повідомляє радника мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

«Через відмову місцевих збирати та упаковувати тіла загиблих, МЧС Росії залишило місце робіт. Тіла загиблих залишились на місці, через частково розібрані завали сморід чутно майже у всьому кварталі», - написав Андрющенко.

Він також повідомив, що через запровадження роботи з поховання та ексгумації так званої «Державної корпорації »Ритуал" з Донецька, процес перепоховання з дворів багатоповерхівок фактично зупинено.

«Для »офіційного« безкоштовного перепоховання треба дочекатись черги, самостійно привезти тіло загиблого в »морг« видавши що тіло загиблого тільки знайдено або погодитись на запис відео, де заявник скаже що вбитий саме українською армією. Через такі умови в імпровізованому моргу біля »Метро« на вулиці складено в пакетах велику кількість трупів (на фото) Місто перетворилось на суцільне кладовище», - зазначив Андрющенко.

Додамо, у понеділок, 23 травня, на Львівщині п’яний кермувальник автомобіля збив мотоцикліста.

Нагадаємо, шанси на те, що Україна найближчим часом стане кандидатом на вступ до Європейського союзу, невеликі. ЄС може обмежитися тим, що назве її потенційним кандидатом.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ