У понеділок, 6 грудня, у 30-ту річницю Збройних Сил України відбудеться телеміст за участі президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

У телемості візьмуть участь 5 міст України: Львів, Київ, Харків, Краматорськ, Одеса. Сам же Володимир Зеленський братиме участь у заходах в Харкові.

Місцем для телемоста у Львові стане площа біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Участь візьме начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала.

Захід почнеться о 17:50, завершиться концертом гурту СКАЙ. 

«Додатково інформуємо, що у зв’язку з проведенням урочистостей буде перекриття вулиць Героїв Майдану (09:00-22:00 год) та Стрийської (з 09:00 до 14:00 год та з 16:00 до 22:00 год від вулиці Івана Франка до вулиці Сахарова)», - повідомили у ЛОДА.

До річниці ЗСУ у Львові також вшанують пам’ять загиблих захисників України на полі №76 почесних поховань Личаківського кладовища. Початок о 10:00 год. Об 11:00 відбудеться Архієрейська божественна літургія в Гарнізонному Храмі святих апостолів Петра і Павла.

Нагадаємо, у Гарнізонному храмі свв. Петра і Павла, що у Львові, попрощалися з кіборгом Олександром Бондарем, який загинув під час оборони Донецького аеропорту у 2015 році.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ