Як інформує корпорація, представники силових структур без будь-якого попереднього повідомлення вторглися на територію підприємств корпорації у місті Липецьк, с. Сенцово та с. Косирівка.   

Кондитерська корпорація «Roshen» вважає, що проведення податкової перевірки в рамках висунутої раніше претензії в такий спосіб є неприпустимим та неправомірним.

Інформацію про блокування підтверджує і місцеве видання «Gorod48». За повідомленням видання, співробітники правоохоронних органів у масках не випускають з території фабрики робочих нічної зміни. Не може потрапити на фабрику і денна зміна.

Серед людей, які заблокували фабрику, є співробітники місцевого управління ФСБ.

За словами начальника юридичного відділу фабрики Олени Алміярової, «маски-шоу» на фабриці почалося о 08:00. Зокрема, люди в масках зібрали весь персонал в актовому залі та проводять слідчі дії. Олена Алміярова каже, що якийсь процесуальний документ показали лише головному бухгалтеру підприємства.

Призупинено роботу і проммайданчика ВАТ «ЛКФ «Рошен» у селі Сенцово Липецького району. За словами працівників проммайданчика, ранкова зміна так і не почалася, персонал чекає прибуття слідчої групи.
 

 

Зазначимо, що Президент України Петро Порошенко ще до виборів обіцяв продати свою компанію «Roshen», однак досі цього не зробив.

За словами Порошенка, в умовах війни в Україні ніхто не хоче купувати компанію.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ