У Житомирі поліція встановлює обставини смерті містянина, який загинув після навантаження сміття з контейнера в спецавтомобіль.

Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління. Медики, які також прибули за викликом, констатували смерть чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 46-річний містянин. Згідно з показами свідків, чоловік за життя зловживав алкогольними напоями та незадовго до події його бачили сплячим у контейнері, прикиданого сміттям. Попередньо, під час вивантаження відходів у кузов сміттєзбирального автомобіля чоловік потрапив під спеціальний прес», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до висновків експертів, причиною його смерті стали тупі травми тіла зі здавленням внутрішніх органів.

Нині слідчі Житомирського районного управління поліції встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) КК України. 

Згідно з чинним законодавством таке діяння карається обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

ІА "Вголос": НОВИНИ