Блогер Олександр Волошин, який 27 листопада також був присутній на вечірці у Львові, звинуватив юриста Романа Салабая у скандалі довкола «голодної туси».

Про це він розповів у своєму Instagram.

Блогер заявив, що забув про пам’ятні дати та дізнався про це лише наступного дня.

«Чесно кажучи, дізнався про це наступного дня, коли один із блогерів почав маніпулювати людьми і закликати їх булити всіх, хто був того дня на вечірці», - розповів Волошин.

Також Волошин поскаржився, що через юриста Романа Салабая блогерів почали хейтити. За його словами, чоловік винен і в тому, що блогери почали втрачати роботу. Ба більше, він звинуватив Салабая і в тому, що «Заліска госпіталізували до лікарні, а директор Будинку вчених, Роман Славітич, пішов з життя».

Нагадаємо, що 27 листопада у День пам’яті жертв Голодоморів у львівському Будинку вчених блогери «відривалися» на вечірці в сексі-стилі. Організатором свята став блогер із Чернівців Олександр Заліско, який відсвяткував так свій 29-ий день народження. Таке святкування викликало в українців обурення. Юрист Роман Салабай є одним з перших, хто відреагував на аморальну вечірку.

Урешті поліцейські склали протокол на Олександра Заліска за порушення карантинних обмежень під час скандального святкування дня народження у Будинку вчених. Також за порушення карантину львівська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила призупинити роботу Будинку вчених.

Напередодні, 3 грудня, стало відомо, що у Львівській міській раді, прийшовши на прийом до першого заступника міського голови Андрія Москаленка, помер 75-річний директор Будинку вчених Роман Славітич.

ІА "Вголос": НОВИНИ