На Донеччині у окупованій Горлівці згорів нічний клуб "Бермуди", саме в цей час там відбувалося якесь зібрання бойовиків.

Українська артилерія високоточним ударом завдала поразки за місцем концентрації бойовиків. Серед них був горлівець, кримінальний авторитет, колишній так званий депутат «ДНР» та власник розважального центру «Бермуди» Юрій Крикуленко.

Про це пише видання Gorlovka.ua.

За даними видання, Юрій Крикуленко до 2014 року був депутатом міської ради. Він став засновником «руської весни» у Горлівці, а потім перейшов на бік окупантів. Тривалий час намагався відновити свої кримінальні схеми вивезення металобрухту, у нього були конфлікти з ще одним представником кримінального світу в Горлівці Арменом Саркісяном.

За словами горлівця Володимира Веселкіна, не варто вірити версіям ЗМІ «ДНР» про інфаркт Крикуленка. Його ліквідували високоточним ударом артилерією Збройних сил України.

«Будуть розповідати про інфаркт, ДТП чи іншу х**нь, не вірте! Там причина та сама - артилерія ЗСУ! Коротше, »беня« фсьо, пішов на Київ ґрунтовими водами)) Іншим, приготуватися», - написав Веселкін у Facebook.

Нагадаємо, у Хмельницькій області засудили пенсіонера, який під час сварки убив рідного сина.

ІА "Вголос": НОВИНИ