Я скерував  багато матеріалів в правоохоронні органи з доказами, що представники чинної влади беруть хабарі.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів народний депутат (вже екс-«слуга») Гео Лерос.

«Я навіть оприлюднив ноутбук «смотрящего» за столицею, де вся корупційна еліта грабує столицю «під дахом» Єрмака, але Зеленський очевидно їх покриває, зупиняє розслідування, - зазначив він.

І Додав: «Єрмак навіть досі бере хабарі за кришування магазину «Санахант», де він раніше працював директором. У минулому році він закрив кримінальну справу, яка прямо виходила на Єрмака. Тищенко, наприклад, управляє через чоловіка своєї сестри компанією-прокладкою «Еко Буд Трейд», яка за останній рік отримала мільярди зі столичного бюджету. Також він, як заступник голови транспортного комітету, разом з Киселем, головою комітету з Кривого Рогу, «сидять» на відкатах з кожного кілометра доріг «Великого будівництва».

Також, за словами Лероса, Тищенко «кришує» монополію російських буксирів в портах Одеси та Миколаєва.

«А Єрмак особисто курує схеми в податковій та контрабанду на митниці. Я вам можу пів дня розповідати, які матеріали я направляв правоохоронцям, це ціла система корупції», - резюмував Леросє

Більше читайте у статті: «Гео Лерос: «Тищенко «кришує» монополію, Єрмак – контрабанду, а «Слуг» зламали гроші в конвертах».

ІА "Вголос": НОВИНИ