В Одесі 24-річний харків’янин зарізав 16-річного хлопця за відмову дати закурити. Вбивці загрожує 15 років тюрми.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Подія сталася 6 квітня пізно ввечері на вулиці Варненській. Коли двоє неповнолітніх однолітків поспішали додому, дорогою їх гукнули молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика і захотіли закурити. 16-річні приятелі відповіли незнайомцям відмовою, через що двоє невдоволених молодиків з компанії розпочали з ними словесну перепалку та штовханину.

Один з юнаків бризнув у нападників зі сльозогінного балончика та втік. Він зателефонував до приватної охоронної фірми з проханням допомогти. А коли повернувся – виявив тіло свого товариша на землі в крові. Незнайомців поруч вже не було.

Він викликав «швидку». Приїхали охоронці, намагались надати пораненому одеситу долікарську допомогу, але, на жаль, він помер до приїзду медиків. Попередньо, смерть хлопця настала в результаті травми серця та гострої крововтрати. Точну причину смерті  встановлять за результатами судово-медичної експертизи.

Підозрюваного у вбивстві розшукали та затримали вже наступного ранку. Це 24-річний мешканець Харкова, який знімав в Одесі квартиру. Поліцейські вже знайшли знаряддя злочину. Харків’янину повідомили про підозру у вбивстві. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

За фактом побиття другого підлітка розпочато провадження за статтею 125 ККУ. 

ІА "Вголос": НОВИНИ