Відсьогодні, з 31 січня, на Львівщині, через збільшення хворих на COVID-19, введено нові карантинні обмеження.

Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій Львівської обласної держадміністрації.

Зокрема, з 31 січня 2021 року на території Львівської області заборонено:

  • барам, ресторанам, кафе та іншим закладам громадського харчування приймати відвідувачів; їм дозволено тільки здійснювати адресну доставку замовлень та працювати на виніс.
  • працювати ринкам, крім продовольчих;
  • приймати у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;
  • працювати закладам розважальної діяльності
  • проводити будь-які масові (розважальні, спортивні, соціальні, рекламні та інші) заходи, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти.

Проте, якщо відвідувачі та співробітники пройшли повний курс вакцинації або мають результат з негативним ковід-тестом, або довідку від лікаря про одужання від ковіду, або не досягли 18 років, то на них заборона не поширюється.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», сьогодні Львівщина перебуває на першому місці в Україні за показниками з поширення COVID-19/

ІА "Вголос": НОВИНИ