Рік оборони. Як мобілізувати країну? Таємниця падіння російського літака ІЛ-76 
«Говорить Великий Львів» в оновлений час о 21.00.

Вже від сьогодні, 25 січня, найбільший дискусійний майданчик України буде виходити й на телеканалі «Еспресо» вечірньому прайм-таймі – о 21:15. 

«Ми дуже часто у нашій студії говорили про те, що це найбільший майданчик на заході України, дискусійний майданчик. Сьогодні, я не побоюся цього слова і цього вислову, ми можемо сказати, що, вочевидь, це – найбільший дискусійний майданчик цілої нашої держави», – Віталій Крутяков, співавтор та ведучий  проєкту «Говорить Великий Львів».

Традиційно глядачі у соцмережах зможуть почути ще більше аналітики від фахових експертів у великому інтерв’ю. Розмова стартуватиме о 21:00 на ютубі проєкту та телеканалі НТА.

25 січня думками у передефірній розмові поділиться Остап Дроздов - блогер, журналіст, телеведучий та письменник.

Вже о 21:15 – формат великої студії. Військові, волонтери, експерти, політики у форматі дискусійного майданчика обговорюватимуть важливі суспільно-політичні теми у прямому ефірі.

Цього тижня до обговорення долучаться, Микола Княжицький, Андрій Копичин (псевдо «Марадона»), Ксенія Клим та інші спікери. 

«Для нас довіра нашої аудиторії – найважливіший показник. Це надзвичайно цінно та відповідально, що нас дивиться така велика кількість людей. Дуже важливо, що тепер до них доєднаються ще й глядачі всеукраїнського телеканалу Еспресо. Спільні цінності та бажання робити якісну журналістику поєднує нас з командою цього телеканалу», – додає Наталія Струк, співавторка та ведуча проєкту.

Серед тем програми – подробиці мобілізації в Україні:

  • Яким повинен бути закон та коли очікувати змін?
  • Рік оборони: як вистояти та переламати хід війни на користь України?
  • Таємниця збиття Російського військового літака ІЛ-76

Усе найважливіше – у четвер, 25 січня, о 21.15 у проєкті «Говорить Великий Львів». Майданчик, де отримають слово усі та почують кожного.

ІА "Вголос": НОВИНИ