Про це на своїй сторінці у Facebook написав один з потерпілих,  який на свою біду поїв у одній з харчевень славнозвісного холдингу емоцій «!FEST»

Зокрема, чоловік  у публікації на своїй сторінці у Facebook описав всі подробиці інциденту: як та коли отруївся, а також про встановлений лікарями львівської комунальної інфекційної лікарні діагноз – сальмонельоз.  Хлопець також написав як понад два тижні спілкувався із  юристом компанії Віталієм щодо відшкодування моральних і матеріальних збитків через отруєння. І якщо вартість медпрепаратів та лікування мережа «!FEST» відшкодувала відвідувачу, то 2 тижні втраченого через отруєння часу, лікування та жахливі наслідки отруєння у «Фесті» фактично проігнорували. Чоловіку запропонували, увага -  бонуси – бофони – на харчі в тих же ж ресторанах мережі, де неодноразово труїлися люди! Здивуванню та обуренню чоловіка не було меж. «А тепер уявіть ситуацію - ви тільки що отруїлися в одному із закладів мережі, після чого провели п'ять діб на унітазі, а в якості компенсації вам пропонують піти ще поїсти там же. Класно? А представники компанії вирішили, що може прокотити - логічно, що для них це економічно більш вигідне рішення. Справа не в тому, що я в принципі вкрай рідко ходжу в заклади Фест і нічого не купую в їх магазинах по тій простій причині, що їх поруч з моїм будинком немає. Справа в самому підході - так ось прийти і ще  повитирають об тебе ноги… Тобто в свідомості компанії Фест, якщо ти поїв в їхньому закладі і зловив сальмонельоз, після чого випав з життя, своїм станом поставив на вуха рідних і близьких, які не спали ночами, щоб допомогти тобі, брали відгули на роботі, а потім просиш у винуватців «торжества» хоч якось це компенсувати - ти проявляєш неповагу. Ось такі справи»,  - написав на своїй сторінці у Facebook потерпілий Богдан.

Хлопець у своїй публікації закликав відвідувачів мережі «Холдингу емоцій !FEST» бути обачними із вибором ресторанів, які входять до компанії. А також попередив про можливі наслідки та поведінку зі сторони представників компанії в разі отруєння харчами клієнтів.

Як писав «Вголос» 28 жовтня цього року в їдальні Українського католицького університету,  яка входить до компанії «Холдинг емоцій !FEST» отруїлося  18 осіб, з них 6 дітей.

Протягом 12-15 травня у Львові до обласної інфекційної клінічної лікарні з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція» було госпіталізовано 55 осіб, які 11 травня вживали страви в ресторації «Театр пива «Правда».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ