Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році.

Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Вперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляє Corriere della Sera.

За словами Чікітто, цю історію йому розповів сам Берлусконі.

Так, у 2013 році Путін під час спільної відпустки з Берлусконі запропонував йому сходити на полювання. Сам Берлусконі, розповідаючи цю історію Чікітто, стверджував, що ніколи до цього не тримав в руках рушниці, але Путін наполягав та дав йому зброю.

«Коли ми йшли по снігу, він побачив двох оленів і показав мені, щоб я подивився на одного: »Це твій. Стріляй«. Я дав йому зрозуміти, що навіть, якби я помер, я б не стріляв. Тоді він застрелив їх обох», - пригадав Чікітто слова Берлусконі.

Після цього, згідно з історією Берлусконі, Путін задоволено подивився на колишнього італійського прем'єра та сказав: «Сьогодні я запропоную тобі надзвичайну їжу».

Після цього він взяв ножа та пішов до вбитих оленів.

«Він четвертував звіра і вирізав його серце. Потім він взяв дерев’яну тацю від охоронця, дав її мені і поклав зверху той шматок закривавленого м’яса зі словами: »Це буде виняткова страва«. Я сховався за деревом і вирвав», - продовжив переказувати розповідь Берлусконі його друг.

Як додав Чікітто, після того, як Берлусконі розповів йому цю історію, між ними постала тривала тиша, після чого експрем'єр прокоментував ситуацію: «Можливо, це просто звичка мисливця».

ІА "Вголос": НОВИНИ