Жахлива трагедія, яка призвела до смерті 48-річної жінки у Львові, внаслідок збиття на пішохідному переході маршруткою, накликала позапланові перевірки перевізників. Керівник управління транспорту та зв’язку ЛОДА Степан Рудницький розповів, що водій, які скоїв моторошну ДТП, ймовірно має проблеми з ментальним здоров'ям.

Як заявив чиновник, винуватець ДТП того ранку вийшов на зміну після 3 днів вихідних, відтак, про перевтому як причину трагедії в конкретному цьому випадку мова не йде.

Про це він розповів під час прямого етеру “Народного Толк-Шоу” на телеканалі NTA.

Це дійсно жахлива трагедія. Ми спілкувалися з керівництвом даного підприємства. Даний водій має гарні відгуки від своїх колег і жодних нарікань від керівництва, хоча дехто й відзначав його замкнутість. На цій фірмі він працює вже третій рік. На рейс вийшов після трьох днів вихідних, отже можна стверджувати, що він не був втомлений виснажливою зміною.

 

Також він та транспортний засіб пройшли обов’язкову перевірку, яка відбувається перед кожним рейсом. Однак це не означає, що він не мав особистих проблем чи занепокоєнь”, - доповів Степан Рудницький.

Представник ЛОДА запевнив, що вже ініціював службову позапланову перевірку підприємства, на якій працював водій, що збив двох жінок. Він також розповів, що планові перевірки очікують й усіх інших транспортних підприємств.

Нагадаємо, як писав "Вголос", у суботу, 20 листопада, в центрі Львова сталася моторошна трагедія. Водій маршрутки збив двох монахинь. Не дізнавшись стану жінок він рушив далі, і протяг під капотом тіло однієї з них до кінцевої зупинки. 

Згодом стало відомо, що загиблою жінкою була 47-річна сестра Ольга Дуплеця, черниця згромадження Сестер Францисканок Родина Марії.

ІА "Вголос": НОВИНИ