У неділю, 5 грудня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак привітала з Днем волонтера та вручила відзнаки обласної ради волонтерам Львівщини.

Захід відвідали представники різних громадських та волонтерських  організацій, фондів, військові, повідомила прес-служба облради.

«З великою приємністю завітала сьогодні в Соціальне кафе «Базилік», аби особисто зустрітися і привітати волонтерів Львівщини. 

Без сумніву, волонтери - це люди з великим серцем і душею, які також мають справжній незламний внутрішній стрижень. Кожен із них щохвилини готовий прийти на допомогу тим, хто цього потребує.

Особливо важливим волонтерський рух для нашої країни став у складний час – з початком війни. Саме активна громадська позиція тисяч волонтерів, небайдужість та невтомна праця додала силу і армії, і добровольцям, а пересічним українцям – віру у те, що у нашого народу є майбутнє. 

У день вашого свята, шановні волонтери, висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність та безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю здоров’я вам та вашим рідним, вдячності від людей, божої благодаті, тепла в душі та любові в серці», - зазначила під час виступу Ірина Гримак.

На зустрічі присутні хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв, які віддали життя за Україну.

Відтак Ірина Гримак вручила нагороди обласної ради начальниці Управління постачання ДУК ПС, засновниці Благодійної організації «Благодійний фонд Кузик Уляни» Уляні Кузик та волонтеру, керівнику Центру  допомоги ветеранам  АТО «Фенікс» Андрієві Посікірі.

ІА "Вголос": НОВИНИ