У ніч на 8 травня окупанти влучили крилатими ракетами в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі. Сталося загоряння. Також через влучання poсійcькoї paкети постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі. Жертв та потерпілих немає.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. 

«Сьогодні, 8.05.2024, близько 5 години ранку, окупанти влучили крилатими ракетами в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі. Є два осередки загоряння. На місці працюють вогнеборці. Залучили спецтехніку. Загрози для людей, які живуть поблизу, немає», - йдеться у повідомленні.

Також через влучання poсійcькoї paкети постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі. 

«Під час повторної повітряної тривоги, яку оголосили у нашій області о 06:27, окупант атакував Львівщину «кинджалами». Критична та житлова інфраструктура не постраждали. Станом на цю годину у нашій області обійшлося без жертв і потерпілих», - зазначив Козицький.

За його словами, усі системи життєзабезпечення Львівщини працюють у штатному режимі.

За інформацією Мінененрго, у ніч на 8 травня атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано- Франківській та Вінницькій.

ІА "Вголос": НОВИНИ