У суботу, 2 жовтня, у Львові сталася трагедія. Під мостом на вулиці Княгині Ольги, який зараз ремонтують, потяг переїхав місцевого мешканця.

Постраждав 31-річний львів’янин. Медики діагностували у нього розтрощений таз, перелом основи черепа. Також чоловіку ампутували праву руку.

Жодні служби про інцидент не повідомляли. Про трагедію написали друзі постраждалого у соціальних мережах. 

Нещасний випадок стався о 5:30 ранку. Геннадій повертався з роботи (працює кур’єром в «Сільпо»). Він був з велосипедом. Як чоловік опинився на колії невідомо. Друзі припускають, що він міг впасти з мосту, який ремонтують.

Подруга постраждалого Вероніка Сива зазначила, що на мості не встановили ні бордюрів, ні огорожі, ні попереджувальних знаків про ремонт. Геннадій зараз перебуває в тяжкому стані в комі. Родичів у нього немає, тільки друзі.

ЗМІ дізналися, що до ремонту моста Львівська залізниця стосунку не має. Машиніст бачив людину, яка лежала на колії, однак зупинити багатотонний потяг не встиг.

Міст перебуває на балансі Франківської районної адміністрації. Його ремонтом займається ТОВ «Вельт Капітал». Очільник району Ігор Савка запевняє, що на мості завжди «було і є загородження». Зараз там заборонений прохід, адже триває облаштування країв моста, там натягнули обмежувальну стрічку. Завершити роботи обіцяють орієнтовно за місяць, вартість ремонту – орієнтовно шість мільйонів гривень.

У Facebook повідомляється, що постраждалий - Геннадій Нечай. Друзі хлопця розшукують свідків падіння з посту, адже досі незрозуміло, як він опинився на колії.

Як писав «Вголос», патрульні з сиренами довезли Катерину Осадчу з вечірки «слуг народу» до Львова. Телеведуча запізнювалася на потяг.

Також ми повідомляли, що Укрзалізниця відновлює потяги зі Львова до Польщі.

ІА "Вголос": НОВИНИ