Львівські депутати гостро розкритикували начальника управління комунальної власності міської ради Львова Інну Свистун під час розгляду одного із питань порядку денного засідання ради.

Так, під час сесії ЛМР 20 лютого виникла дискусія між чиновницею Садового і обранцями через питання «Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Львова, які підлягають приватизації у 2020 році способом аукціону, нежитлових приміщень на вул. В. Кубійовича, 19».

Чиновниця, зокрема, побідкалась і заявила: «Якщо ви не голосуєте за питання приватизації, - це безвідповідальність».

Натомість депутати відреагували доволі емоційно та гостро:

«Якщо вам поставили план, не треба спекулювати на тому, що депутати вам щось винні. А дослухатись до зауважень. Ваші «напрацювання» вже відчувають. Може вам варто взяти довготривалу відпустку? Вас у цьому підтримають. Про відповідальність починайте з себе», - наголосив Андрій Рікота від ВО «Свобода».

Депутат Григорій Козловський при цьому зазначив: «Це вже не смішно. У вас немає розуміння роботи з бізнесом. У вас немає діалогу робочого з депутатською комісією. Ви закони трактуєте, як вам заманеться. Ви розказуєте про новий Закон «Про оренду» ,а ви його читали?  Таке враження, що ви у нас тут і закон, і депутатська комісія, і Бог. Бізнесмени вже плачуть через вас.  Інно Василівно, мені здається, ви не розумієте функції чиновника».

ІА "Вголос": НОВИНИ