Сьогодні, 29 листопада, міського голову Львова Андрія Садового очікували на засіданні депутатської комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності. Але він не прийшов.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», минулого тижня під час засідання колегії Львівської міської ради депутат Ігор Зінкевич запропонував аби у порядок денний сесії внесли питання про звіт начальника управління транспорту Ореста Олеськіва.

Проте Андрій Садовий відмовився це робити. На переконання міського голови, чиновники міської ради не повинні звітувати перед депутатами. Адже цим чиновників запрошує на роботу міський голова, отже він і відповідає за їхні дії.

А наступного дня, під час засідання сесії Андрій Садовий зголосився особисто прийти на засідання  депутатської комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міської ради.

«З вашого дозволу я також запрошу з собою керівника департаменту та управління - пана Забарила та Новікова» - запропонував міський голова.

То ж, начальник управління та начальник управління на засідання депутатської комісії з’явилися.  Але – без Андрія Садового.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», через півтора місяця у Львові повинен запрацювати Е-квиток. Проте досі незрозуміло ціноутворення цього квитка. А також невідома нова схема маршрутів.

ІА "Вголос": НОВИНИ