Страховий поліс ОСЦПВ на авто

 

Є багато різних видів страхування. Деякі широко розповсюджені, а інші відрізняються вузькою спеціалізацією. Наприклад, купити поліс ОСЦПВ треба всім водіям, за виключенням окремих категорій та власників велосипедів. Цей вид полісів належить до обов'язкового страхування. 

Автоцивілка, або ОСЦПВ страхує відповідальність власників наземного транспорту, та дозволяє у разі аварії заощадити на відшкодуванні збитків іншим водіям. Тобто, страхова компанія винного у ДТП водія бере на себе зобов'язання щодо виплати відшкодування збитків постраждалим через його дії. Сам же винуватець аварії за цим полісом нічого не отримує. Для цього є КАСКО, але про це трохи нижче.

Туристична страховка для виїзду за кордон 

Дуже популярний вид страхування - це туристичний поліс для виїзду за кордон. Туристична страховка потрібна для отримання візи, а також її має оформити кожен турист, бо без медичного поліса за кордоном важко отримати медичну допомогу. Або дорого.

А туристична страховка спрощує цей процес. У разі хвороби або настання іншого страхового випадку треба подзвонити до страхової компанії та її представники координують ваші подальші дії. Може бути декілька варіантів розвитку. Вас або направлять до партнерського медичного закладу та відшкодують лікування у межах, передбачених страховою угодою, або ж виплати на медичне обслуговування ви отримаєте, повернувшись додому.

Оформлювати поліс швидко та просто. Навіть можна оформити туристичну страховку онлайн, та самостійно вибрати всі потрібні ризики та опції страхування, щоб отримати надійний фінансовий захист. 

 

Страховка Зелена карта для виїзду за кордон

Ще один вид обов'язкового страхування для водіїв - це Зелена карта. Ця страховка діє за аналогією з автоцивілкою, але вона є міжнародною. Поліс Зеленої карти також страхує відповідальність водія, але відшкодування виплачується згідно з чинним законодавством країни, де відбулась аварія.

Зелену карту потрібно оформлювати на транспорт, який перетинає кордон. Зелена карта не може замінити автоцивілку або туристичну страховку. Туристичний поліс також потрібен для водія та пасажирів.

Решта видів страхування необов'язкового

 

Серед інших видів добровільного страхування можна виділити такі найбільш популярні напрями:

  • КАСКО;
  • Медична страховка;
  • Страхування майна;
  • Вантажоперевезень.

Страхування може бути як особистим, так і корпоративним. КАСКО, наприклад, страхує від різноманітних пошкоджень авто власника, навіть від повного знищення або крадіжки. Страхування майна теж може використовуватися як для страхування магазинів або офісних приміщень, так і для власної домівки. 

І щоб вибрати потрібну страховку серед усього різноманіття полісів та знайти найвигідніші пропозиції - користуйтеся безкоштовним агрегатором Ukasko. Ви можете оформити вже доступні види страхування онлайн. Або якщо потрібна вам страховка ще недоступна в електронному вигляді, то наші менеджери особисто допоможуть вам, зв'яжуться зі страховими компаніями та запропонують слушні варіанти страхування, щоб ви заощадили свій час. Спробуйте зручне та вигідне оформлення страхування онлайн разом з платформою онлайн-страхування Ukasko!

ІА "Вголос": НОВИНИ