Фірмовий блендер Bosch можна підібрати на будь-який випадок життя. Знайдеться зручний варіант для подорожей, експлуатації в умовах дефіциту вільного місця і для просторої кухні.

Як зробити правильний вибір і не заплутатися у розмаїтті моделей? Спробуємо розібратися.

Занурювальний блендер з мінімальною комплектацією
Невеликий ручний блендер Bosh з мінімальним набором складників — оптимальне рішення для експлуатації на дачі. В заміському будинку навряд чи знайдеться багато місця для зберігання різноманітних ножів, насадок та віничків. До того ж під час відпочинку рідко хочеться готувати складні страви. Дачний раціон — це смузі, салати, йогурти з різними топінгами, бутерброди, фруктові та овочеві нарізки, м’ясо з соусами. Для приготування всіх цих смаколиків цілком достатньо найпростішого ручного блендера. 

Ручний блендер «все в одному»

Щоб перетворити занурювальний блендер у пристрій формату «все в одному», виробникові потрібно доповнити комплектацію. Саме це і робить Bosch, випускаючи моделі MS6CM4190, MS61B6150, MS61B6170. Вони виконують функції багатьох приладів завдяки додатковим компонентам. Це чудова альтернатива вартісним кухонним комбайнам. Використовувати такі девайси можна замість міксера, ручного подрібнювача, тертушки, слайсера та навіть ножа для овочів і фруктів.

Стаціонарний блендер

Настільний блендер Бош потрібен любителям коктейлів, смузі, мусових десертів. У великій чаші зручно змішувати рідкі інгредієнти для тіста, кремів, різноманітних пюре. 

Найбільший плюс стаціонарного блендера — самостійність. Його не потрібно тримати в руках та скеровувати ножі у потрібному напрямі. Достатньо обрати оптимальний режим або швидкість.

Висока потужність двигуна дозволяє подрібнити чи змішати велику кількість продуктів за один підхід. 

Обираючи між занурювальним і настільним блендером, варто орієнтуватися на бюджет. Ручні моделі зазвичай коштують дешевше, хоча у функціональному плані майже не поступаються стаціонарним. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ