Депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності», заслужений юрист України Юрій Ломага отримав відзнаку від Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ Ігоря за жертовну благодійну працю для роботи церкви та українського народу.

Про це депутат повідомив у фейсбук.

«З кожним днем все більше захоплююсь українськими бійцями, які майже 140 днів відважно боронять нашу землю. Кожен із нас намагається робити усе, щоб допомогти Збройним Силам та наблизити день перемоги!

Сьогодні у Архикатедральний Собор Святого Юра у Львові святкують День всіх святих українського народу. Неймовірно зворушений тим, що саме у стінах Собору Юра отримав відзнаку від Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ Ігоря», – написав Ломага.

Він зазначив, що для нього за честь отримувати відзнаку від високопоставленого священства – це підтвердження та визнання роботи нашої громади.

«Це результат спільної роботи влади та жителів громади: небайдужих містян, волонтерів та бізнесу. Громада злагоджено працює. І лише діючи спільно, ми досягаємо результатів!» – повідомив він.

ІА "Вголос": НОВИНИ