Станом на 8 січня 2024 року кількість підписників на каналі сягнула 802 000.

За інформацією діджитал-відділу телеканалу NTA контент на ютубі «Говорить Великий Львів» щомісяця переглядає 30 мільйонів людей.

«Це не просто цифри. Підписники – це люди, українці. А це означає, що їм цікавий той контент, який ми робимо, цікаво слухати тих спікерів, які у нас з’являються. Це про довіру і тому для нас це надзвичайно відповідально», – Наталія Струк, генеральна продюсерка телеканалу НТА, співавторка та ведуча проєкту «Говорить Великий Львів».

Проєкт та однойменний ютуб-канал «Говорить Великий Львів» в ефірі з 2019-го року. Задумувався, як майданчик для гострих політичних дискусій наживо, де слово мають експерти та спікери з різних середовищ. Згодом на ютуб-каналі почали виходити й щоденні новини, інформаційні стріми, розслідування, опитування людей на важливі теми, прямі трансляції.

«Ми вдячні нашим підписникам. Розуміємо, що та інформація, яку їм надаємо, цікава. Це важливо у час війни, яка далі триває на території країни. Наш канал і до повномасштабного вторгнення РФ стояв на патріотичних позиціях, які ми не змінили», – Віталій Крутяков – креативний продюсер телеканалу НТА, співавтор та ведучий проєкту «Говорить Великий Львів».

Наша найближча ціль – мільйон підписників! Перегляди прямих ефірів та опублікованих відео свідчать, що ми потрібні нашій спільноті однодумців. Ексклюзивні коментарі, вчасні реакції та відверті інтерв'ю допомагають приймати довіру все більшої аудиторії. Українці гуртуються в сегменті ютюба і не тільки.

«Проєкт »Говорить Великий Львів« – це ціла екосистема в медіа, тому ми доступні глядачам у різних форматах та на різних платформах. Дякуємо аудиторії за активність та небайдужість», – розповідає керівниця діджитал-відділу Оленка Романчак.

З початку 2024-го року проєкт «Говорить Великий Львів» почав виходити з нової студії, приміщення якої раніше потрапило під російський обстріл.

Втім, незважаючи на атаки окупантів, проєкт продовжив роботу. Ефір стартує щочетверга о 18:45 на телеканалі NTA та у соцмережах проєкту.

Приєднуйтеся до нас у соцмережах:

  • Telegram «Говорить Великий Львів»
  • Instagram «Говорить Великий Львів»
  • Youtube «Говорить Великий Львів»
  • Facebook «Говорить Великий Львів»

ІА "Вголос": НОВИНИ