Міністр оборони України Олексій Рєзніков звернувся до українців та російських матерів

Відповідний текст звернення він опублікував на сторінці у Facebook.

За його словами, наші захисники і захисниці кожної хвилини своєї героїчної боротьби змінюють ставлення до України у світі, а це збільшує підтримку. Українці зараз виборюють майбутнє, на яке давно заслуговували.
"Понад 40 годин відсічі російським окупантам довели, що у нас найпотужніша армія Європи і безстрашний народ. Ми з вами і так це знали. Тепер це побачили і почали усвідомлювати усі", – написав він.
Міністр оборони також звернувся до матерів російських військових. Він наголосив, що Президент Росії став вбивцею не тільки українців, а й росіян. Наразі міністр оборони має інформацію, що по всій Росії зараз збирають молодих хлопців та хочуть відправити в Україну призовників без військових навиків. Однак вони не знають, що їх чекає
«Ховайте своїх близьких, якщо вони вам дорогі. Не відправляйте їх на вірну смерть. Їх вбиватимуть біля кожного вікна українського будинку. Виходьте на вулицю. Вимагайте зупинити війну», – написав Рєзніков.
Міністр додав, що за декілька днів інтервенції в Україні буде знищено стільки ж російських військових, як за дві чеченські війни. Тобто тисячі.
 

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ