Нещодавно на Львівщині затримали 40-річного чоловіка, який організував продаж наркотиків. Зловмиснику обрали запобіжний захід.

Про це інформує пресслужба прокуратури Львівської області.

Відомо, що суд виніс рішення відправити наркодилера під варту. Затриманий  чоловік – мешканець селища міського типу Куликів, що у Жовківському районі.

Слідство встановило, що упродовж квітня-травня злочинець продавав наркозалежним особам у своєму районі наркотичний засіб «Метадон». Під час чергової спроби продати наркотики його затримали правоохоронці.

Поліція провела обшук та виявила шприци, нарковмісні таблетки та пакетики з порошком, а також кошти, які він отримав за наркотики.

У прокуратурі зазначили, що до винесення вироку та доведення вини людину вважають невинуватою. За вчинене чоловіку загрожує від шести до десяти років позбавлення волі та конфіскація майна.

На території Львівської області стається багато інцидентів з наркотиками. На початку травня у смертельній аварії поблизу села Лагодів загинула 32-річна жінка. Слідство встановило, що 27-річний кермувальник автомобіля перебував під наркотиками.

Згодом слідчі ДБР викрили чинних та експрацівників поліції одного з управлінь області, які продавали наркотики у Львові. Зловмисники систематично продавали у місті наркотичні засоби – героїн, амфетамін, метадон, «солі» та інші. Також поліція затримала 48-річного чоловіка з Самбірського району, який розповсюджував «канабіс» та нарковмісні таблетки.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ