Ляльку за прототипом Ольги продано на аукціоні більше, ніж за 10 000 доларів. Кошти спрямовані на курс реабілітації 14 бійців і трьох з них прооперовано

В кінці серпня на платформі Tribuna.com та за участю Ольги Харлан відбувся аукціон, під час якого була продана унікальна лялька Барбі. Ця лялька була створена компанією Mattel три роки тому як єдиний екземпляр, використовуючи прототип фехтувальниці Ольги.

Найвища ставка за цей лот склала 10 400 доларів та була подана покупцем із Італії. Гроші від продажу ляльки були передані в клініку BODRO для реабілітації українських військових, які постраждали внаслідок воєнних подій. Ольга Харлан є амбасадором цієї клініки.

Сергій Крижановський засновник клініки повідомив, що завдяки коштам, отриманим від продажу ляльки, в BODRO clinic було проведено повний курс реабілітації для 14 бійців, а трьох з них було прооперовано. BODRO clinic розташована в Нововолинську і спеціалізується на відновленні військовослужбовців, які повертаються з зони бойових дій.

Клініка також проводить аукціони з унікальними лотами на своїй сторінці в Instagram, які отримали назву «лоти турботи», а всі зібрані кошти також йдуть на реабілітацію військових. 

ІА "Вголос": НОВИНИ