Про це повідомлено на сайті голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Вогонь вели зі 120-міліметрових мінометів у бік опорних пунктів наших військових. Чимало мін залетіло на територію сільради і вибухнуло в полі неподалік житлового сектору. Внаслідок обстрілу ніхто з мирних мешканців та військових не постраждав, руйнувань інфраструктури немає.

Протягом минулого вечора військові дії зафіксовано ще у двох населених пунктах на лінії розмежування вогню. Між Кримським та Сокільниками (Новоайдарський район) спалахували перестрілки із застосуванням автоматичної зброї та гранатометів.

У Катеринівці (Попаснянський район) близько 18:00 бойовики, скориставшись тим, що на деревах і кущах уже з’явилося листя, підібралися до опорних пунктів наших військових на відстань кілька сотень метрів і відкрили вогонь з автоматичних гранатометів та автоматів. Кулі та гранати літали безпосередньо біля житлових будинків, тому місцеві селяни змушені були ховатися в укриття.

Вогневе зіткнення тривало близько години, після чого бойовики відійшли. Даних про постраждалих серед мирних мешканців та українських військових немає.  

ІА "Вголос": НОВИНИ